Caută
Close this search box.

Și totuși Simona Halep va juca la Dubai, cu wildcard, din 19 februarie

Aflată acum în plină perioadă de refacere după accidentarea de la Australian Open, Simona Halep (locul 2 mondial) a primit un wildcard pentru foarte puternicul turneu WTA de la Dubai (19 şi 24 februarie), cu premii totale de 734.000 USD.

Simona, care iniţial nu era înscrisă la turneul din Dubai, este incertă pentru turneul de săptămâna viitoare de la Doha (Qatar), dotat cu premii de 2,6 milioane dolari.

Competiția este extrem de puternică la Dubai, unde a cucerit titlul în 2015, Halep va fi principala favorită, pe lista participantelor figurând Elina Svitolina (Ucraina, 3 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, 5 WTA), Caroline Garcia (Franţa, 7 WTA), Angelique Kerber (Germania, 9 WTA) sau Julia Goerges (Germania, 10 WTA). Rusoaica Maria Şarapova a primit şi ea un wildcard.

Halep a avut un debut de an excelent, câştigând titlul la Shenzhen (China), jucând finala la Australian Open şi fiind desemnată cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie în circuitul WTA.

Simona Halep este în recuperare după o accidentare suferită la Melbourne şi nu va putea juca în meciul de Fed Cup pe care România îl va disputa în weekend cu Canada, la Cluj-Napoca. (foto Digi Sport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri