Caută
Close this search box.

VIDEO. Nicolae Robu, o nouă dedicaţie muzicală. De data asta pentru haterii lui

Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, revine cu o nouă piesă. De data asta, compoziţia, pe versurile lui Labiş, e dedicată haterilor săi.

Nicolae Robu
FOTO: Ziua de Vest

„DEDICAȚIE HATER-ILOR MEI!”

„În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiași hater-i dintotdeauna, unii plătiți de grupurile de interese care nu-și pot face jocurile cu un om cinstit și corect ca mine, alții adversari politici, alții frustrați din diverse motive, etc., etc., au fost și încă sunt mobilizați la maxim! Cineva spunea:

“Dacă te oprești să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinație!”. Eu nu mă opresc și nu m-am oprit niciodată! Și, astfel, am ajuns la multe, multe “destinații”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat.

Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o… melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziție proprie a mea, intitulată “Spiritul adâncurilor”, pe excepționalele versuri de Nicolae Labiș.”, explică Nicolae Robu pe contul său de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri