Caută
Close this search box.

Viorica, dată de gol de la Bruxelles: Tusk a ridicat problema justiţiei la întâlnirea cu Dăncilă

Dancila Tusk

Viorica Dăncilă o ia pe urmele lui Dragnea. După întâlnirea cu Donald Tusk de la Bruxelles, premierul României nu a recunoscut că a avut discuţii pe tema justiţiei şi a statului de drept.

Dancila Tusk
FOTO: romaniatv.net

Însă purtătorul de cuvânt al președintelui Consiliului European a confirmat, pentru Digi24, că în timpul discuției pe care Donald Tusk a avut-o la Bruxelles, pe 20 februarie, cu premierul Viorica Dăncilă, oficialul european a fost cel care a ridicat problema justiției.

Comisia Europeană reacţionează după ce Tudorel Toader a cerut revocarea Laurei Codruța Kovesi

„Pot confirma că problema domniei legii și a luptei împotriva corupției a fost adusă în discuție în cadrul întâlnirii de către Donald Tusk”, a declarat, pentru Digi24, Preben Aamann, purtătorul de cuvânt al președintelui Consiliului European.

Viorica Dăncilă a trecut totul sub tăcere

Întâlnirea cu Donald Tusk a fost singura care nu a fost urmată de declarații de presă, așa că până astăzi informații referitoare la subiectele discutate au fost furnizate doar de către Executivul român.

Potrivit comunicatului Guvernului, Donald Tusk doar „a subliniat deschiderea sa de a lucra îndeaproape cu România, inclusiv în perioada Președinției României a Consiliului UE, și a evidențiat rolul pe care statele central și est-europene pot să îl joace în consolidarea proiectului european.”

Alte subiecte abordate au fost, potrivit Guvernului român: pregătirile pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră la 1 ianuarie 2019, organizarea Summitului European informal de la Sibiu, privind viitorul Europei, care va avea loc la 9 mai 2019, și viitorul Cadru Financiar Multianual al Uniunii.

Un răspuns

  1. Poate ca -ca si femeie(***), macar pentru un grup ingust de masculi- aceasta femeie, poate avea o oarecare valoare, in pat, insa ca si fiinta sociala si umana, este o nulitate absoluta…( *** dupa freza si infatuarea supexpusa, probabil ca nici la 12 ani nu atragea prea multi fluturasi…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri