Caută
Close this search box.

Incredibil ce a filmat un client în raftul unui supermarket. VIDEO

Soarece kaufland

Un client a mers în Kaufland pentru a cumpăra carne.

Soarece kaufland
FOTO: captura video

Nu mică i-a fost mirarea ca, în loc de muşchiuleţ de porc, să vadă un şoarece care se plimba nestingherit prin vitrina supermarketului din Curtea de Argeş.

În timp ce filma, dialoga cu vânzătoarea:

„Vă ia de mână, doamnă! Vă muşcă, nu puneţi mâna pe el!”

Compania a transmis că a retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, fiind restabilite condiţiile igienico-sanitare.

Kaufland îşi cere scuze

„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare.

Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.

Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin”, a transmis Kaufland, potrivit digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri