Caută
Close this search box.

Rachetele Rusiei lovesc Florida. Simularea lui Putin şi reacţia NATO

Avertismentele preşedintelui rus Vladimir Putin la adresa aliaţilor NATO sunt inacceptabile şi nu ajută eforturile de reducere a tensiunilor, a declarat vineri Alianţa Nord-Atlantică.

Reacţia NATO vine la o zi după ce liderul rus a prezentat în faţa parlamentului ultimele tipuri de arme de înaltă tehnologie ale Rusiei, relatează Reuters.

„Declaraţiile ruse care ameninţă să vizeze aliaţi (NATO) sunt inacceptabile şi contraproductive”, a declarat purtătorul de cuvânt al NATO, Oana Lungescu, într-un comunicat.

„Nu vrem un nou război rece sau o nouă cursă a înarmărilor”, a declarat ea, potrivit Agerpres, adăugând că sistemul antirachetă al NATO în Europa nu vizează Rusia.

Simulare video cu rachete care lovesc reşedinţa lui Trump

Preşedintele Vladimir Putin a rostit joi un discurs  parlamentul, în care a enumerat ultimele tipuri de arme de înaltă tehnologie ale Rusiei, asigurând în acelaşi timp că „nu ameninţă pe nimeni”.

El a prezentat noi tipuri de rachete de croazieră cu „rază nelimitată” şi hipersonice, minisubmarine cu propulsie nucleară şi o armă laser.

De asemenea, liderul de la Kremlin a prezentat și o simulare video, în care mai multe rachete lovesc în Florida, SUA, acolo unde se află reședința președintelui american Donald Trump.

Un răspuns

  1. Romania, Polonia , UE(…)–-____–-Intr-adevar, sanctionarea Poloniei arata clar ca UE chiar nu prea mai tine cu tot dinadinsul la cantitate( nr. membri) si cum -am mai zis- este posibil ca sa aiba si planul B, adica un fel de refacere a vechii cortine de fier, cu ceva adaosuri, bine verificate si cantarite, Romania nu ar avea nicio sansa…Deci e bine si productiv ca cei dela putere sa fie decisivi, ori cu UE, ori afara, si -indiferent de optiune- sa fie consecventi…Plutitul in doua luntre, este cel mai periculos, cum spunea si Biblia, „Nu poti sa slujesti si lui Mamoa si lui D-zeu, in acelasi timp”…

    Si stim bine ca Romania permanent a jucat la doua capete, cel mai mare si „stralutit” exemplu, ramane intrarea in al DRM DE partea Germaniei si iesirea din conflagratie, IMPOTRIVA ei***, asa si cu Pactul de la Warsovia, ceausescu era pion principal, dar -on the side- se dadea si proocidental, in afirmatii si mici acte impotriva URSS… (*** aceasta duplicitate a fost bine surprinsa si ilustrata in arta inca DIN 1941 , prin piesa de teatru (apoi film , 1943-„Watch on the Rhine”***), in care apusul conte roman, Teck de Brancovici(Brancovis) , un fost diplomat roman, care traieste in USA dar care lucreaza pentru nazisti, este evidentiat si dovedit ca acel dublu jucator, care este dezavuat de ambele parti si care poate fi santajat, de ambele parti…Acesta este cazul -la scara mare- al Romaniei…( cu unul dintre cei mai placuti actori ai timpului, Paul Lukas si celebra Bette Davis, ceam expresiva figura a Hollywood-ului si in acelasi timp si cea mai sofisticata fumatoare pe ecran, dar si in real life, fuma chiar … osuta de tigari/zi, cea ce a condus la cancer si atacuri cerebrale-dambla- cu semiparalizii…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri