Caută
Close this search box.

Angajaţii unei primării din Argeş au cheltuit un miliard de lei pe mesaje date la emisiunea lui Măruţă. Care a fost miza

Se întâmplă în România: angajații unei primării au cheltuit aproape un miliard de lei pe mesaje date într-o emisiune.

Mai exact, este vorba despre angajații primăriei Bascov din județul Argeș, care potrivit presei locale, au trimis mesaje de aproape un miliard de lei, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, în care mai multe ansambluri din țară s-au duelat pentru premiul cel mare. Printre ansamblurile care au participat la această competiție, s-a aflat și „Doina Bascovului” care, cu peste 60.000 de voturi, a învins ansamblul „Zestrea Budureștii” din Bihor și „Doina Cârcinovului”, de la Priboieni.

„Aproape un miliard de lei au cheltuit angajații Primăriei Bascov pe SMS-uri”, susține purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni, Gelu Tofan, potrivit Jurnalul de Argeș.

În ședința Consiliului Local Bascov de joi seară a izbucnit, inevitabil, scandalul. Mai mulți consilieri s-au opus ca factura să fie plătită de la bugetul local.

Prima factură pentru susținerea proiectului promovat de primarul Gheorghe Stancu, care a ajuns deja la sediul primăriei Bascov, este de de 200 de milioane de lei. Este factura pentru SMS-urile din semifinală, dar vor urma și altele, notează jurnaliștii.

Mai mult, potrivit presei locale, angajații ar fi avut  și normă de trimis mesaje.

Un răspuns

  1. Doamna Simona, nu mai folositi leii vechi. De peste 10 ani avem o alta moneda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri