Caută
Close this search box.

Tragedie! Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit

O teribila știre a cutremurat lumea fotbalului. Davide Astori, în vârstă de 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, a murit fulgerător sâmbătă noapte. Toate informațiile spun că a murit neașteptat, în somn.

Fiorentina a emis un comunicat oficial prin care confirmă decesul lui Astori și cere să se respecte intimitatea familiei fotbalistului.

„Fiorentina anunta cu multă durere că este forțată să anunțe că Davide Astori, căpitanul echipei, a murit în urma unei probleme neașteptate. Având în vedere situația teribilă si delicată și din respect pentru familia lui, facem apel la sensibilitatea tuturor”, a anuntat Fiorentina pe contul oficial de Twitter.

Fundașul Fiorentinei a decedat noaptea trecută, în camera sa de hotel, cel mai probabil datorită unui stop cardiac, potrivit presei din Italia.

În cariera sa, Astori, care avea 31 de ani, a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri