Caută
Close this search box.

Dragnea, atac frontal la Andronescu: Dacă nu suntem de acord cu alegerile, de ce candidăm?

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, o atacă pe Ecaterina Andronescu înaintea Congresului PSD din 10 martie.

Liderul PSD a făcut referire la declaraţiile Ecaterinei Andronescu care spunea că la Congresul din 10 martie nu ar fi trebuit să aibă loc alegeri.

Totodată, Dragnea a întrebat retoric de ce mai candidează cine nu este de acord cu alegerile.

Întrebat despre afirmaţiile Ecaterinei Andronescu conform cărora acest congres ar fi trebuit să se concentreze pe proiectul de ţară şi nu pe alegeri, Dragnea a răspuns: „Da, văd că se concentrează foarte mult pe proiectul de ţară în ultimele săptămâni, dar startul proiectului va fi prezentat la Congres”.

„Cele două argumente pentru alegeri au fost susţinute de o majoritate covârşitoare, cu patru – cinci excepţii din tot Comitetul Executiv Naţional şi anume o repartizare total echilibrată pe teritoriul ţării a conducerii centrale şi o paritate între bărbaţi şi femei. Dacă nu suntem de acord cu nişte alegeri, de ce candidăm?”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Senatorul Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte al social-democraţilor, a anunţat joi că şi-a depus candidatura la funcţia de presedinte executiv al PSD. Ea a susţinut că la congres nu trebuiau organizate alegeri, având în vedere caracterul extraordinar al reuniunii.

„Eu cred că la acest congres, care este un congres extraordinar, nu trebuia să facem alegerile. Trebuia să venim cu un document, proiect de ţară, în care să spunem oamenilor cum vedem şi cum gândim noi în continuare creşterea economică a României, şi nu numai economică, cum vedem dezvoltarea educaţiei, cum vedem sănătatea, cum vedem toate domeniile vieţii socio-economice pe următorii 15 – 20 de ani. Şi cred că în acel moment toată lumea s-ar fi concentrat pe proiectul de ţară şi în mai mică măsura pe candidaturi. Candidaturile reprezintă ceva care ţine de viaţa internă a PSD, eu cred că de asta ţin. Cred că lumea în prea mică măsură e interesată şi mai degrabă de ce facem noi pentru ţară”, a precizat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri