Caută
Close this search box.

O femeie a murit după ce soţul ei a folosit un dispozitiv exploziv pe post de vibrator

Un bărbat din Peru a fost arestat sub acuzaţia de crimă, după ce ar fi folosit un dispozitiv exploziv pe post de jucărie sexuală, în timpul unei partide de amor cu soţia sa. 

Femeia a murit în timpul actului sexual, în locuinţa sa din Arequipa, Peru.   Soţul victimei, Ruben Valera Cornejo, a declarat autorităţilor că nu îşi mai aminteşte prea multe din cele întâmplate, întrucât au consumat alcool. dar ştie că nevasta lui i-a cerut să folosească un obiect din casă drept jucărie sexuală, aşa că a ales un mortier. Apoi susţine că a adormit şi şi-a dat seama de ce s-a întâmplat abia după ce s-a trezit şi a văzut că soţia sa era inconştientă.    Anchetatorii au găsit proiectilul murdar de sânge şi acoperit cu păr pubian într-o geantă, alături de alte jucării sexuale, potrivit The Sun.   Potrivit autorităţilor, arma, care era inactivă şi folosită ca decoraţiune, avea o lungime de aproximativ 40 de centimetri şi o lăţime de 5 centimetri. Dispozitivul nu a explodat în timpul folosirii.
De asemenea, poliţia a găsit medicamente analgezice. Se presupune că acestea erau utilizate pentru ameliorarea durerilor.  Tatăl femeii ucise a cerut ca ginerele său să fie pedepsit cu închisoarea.   „Ar trebui să fie închis pentru ceea ce a făcut cu fiica mea. Voi continua să lupt până la final“, a spus tatăl victimei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri