Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu vrea să-şi rupă hainele de pe el şi să plângă

Codrin Ştefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, apreciază ca normal faptul că în CExN au fost acceptate toate candidaturile la funcţiile de conducere. El a afirmat că are emoţii şi îi vine să „îşi rupă hainele şi să plângă” din cauza situaţiei la care s-a ajuns.

Codrin Ştefănescu: Dragnea şi noi

Nu putem vorbi de o victorie în CEx, este vorba despre o chestie normală. Faptul că ne-au aprobat colegii noştri să putem candida într-o competiţie liberă este foarte normal. În momentul de faţă, avem candidaturi la preşedinte executiv şi la secretar general.

În felul următor: Dragnea contra Nicolae Bănicioiu şi Cati Andronescu. La secretar general – Dragnea împotriva lui Codrin Ştefănescu. Iar Congresul, primarii noştri, oamenii noştri din zonă, vechi membri de partid, unii fondatori. Cei care se bat în fiecare zi de la bunul Dumnezeu să îi convingă pe români că merităm să fim votaţi vor decide mâine dacă votează şi cu cine votează.

, a declarat Codrin Ştefănescu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, conform Agerpres.

Codrin Ştefănescu: Vor fi discursuri foarte puternice la Congres

Vom avea discursuri la acest congres foarte puternice şi vorbite din suflet. Aşa cum a fost şi discursul meu la CEx, astăzi. Al unui om care, de foarte mulţi ani de zile, se luptă în mod public cu un sistem hidos.

Şi de asta şi eu şi Gabriela Firea şi Olguţa Vasilescu şi Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu au primit şi ameninţări şi presiuni. Şi li s-au întâmplat lucruri foarte ciudate şi de aceea vocea noastră trebuie în congres să fie auzită.

, a adăugat Ştefănescu.

Îl regretă pe Pleşianu, dar şi pe Teodorovici şi Dobre

El şi-a exprimat regretul că nu pot candida la funcţiile de vicepreşedinţi, pe formula cu regiuni, „oameni care au ceva de spus şi pe care poporul îi îmbrăţişează”.

Trebuia să fie vicepreşedinte şi Pleşoianu, şi Şerban Nicolae, şi Eugen Teodorovici. Şi Adrian Dobre, care e purtător de cuvânt al partidului. Puteam să mărim această listă de vicepreşedinţi, dar aceasta este situaţia.

Codrin Ştefănescu: Tudorel, fă naibii ce scrie în fişa postului!

Atunci, speranţa rămâne la cele două funcţii la care va exista o competiţie liberă. Eu am încredere în ceea ce se va vota şi orice încercare de a face recomandări delegaţilor – nu votaţi pe Bănicioiu sau pe Ştefănescu, votaţi pe nu ştiu cine -, cred că nu vor ţine lucrurile astea pentru că oamenii din teritoriu ştiu exact şi sunt consumatori şi de presă şi de televiziune, ştiu care este pulsul la baza partidului şi alocă zi şi noapte acestui partid şi nu pot fi manipulaţi.

, a adăugat Ştefănescu.

Un răspuns

  1. daca tot joaca tragediile antice(… vechi si de demult), e bine sa imbratiseze tot scenariul, adica (dupa ce-si rupe hainele) sa se inveleasca in sac si sa-si toarne cenusa in cap…Poate ii creste parul si poate, poate, ii vine si ceva minte la cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri