Caută
Close this search box.

Ecaterina Andronescu şi Bănicioiu, critici fără precedent la adresa lui Dragnea: Buletinele erau deja votate

Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu au criticat cu multă duritate „simulacrul de Congres PSD” şi pe Liviu Dragnea.

FOTO: ziuanews.ro

Cei doi, care se înscriseseră în cursa pentru numărul 2 în PSD, au ieșit supărați din sală și au anunțat că se retrag, astfel că postul de președinte executiv al PSD îi va reveni fără probleme singurului candidat rămas: premierul Viorica Dăncilă.

Nicolae Bănicioiu a declarat că este un simulacru congresul PSD, că buletinele au venit deja votate şi că probabil această organizare s-a decis după victoria de ieri în CExN a celor cărora nu li se aprobaseră candidaturile. Ecaterina Andronescu a anunţat că au decis să se retragă din competiţie.

„Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile şi faptul că sunt pe poziţia 20 şi voturile deja s-au dat, ar fi absolut inutil. Am decis să ne retragem, viaţa merge înainte”, a dezvăluit Andronescu, potrivit digi24.ro.

Bănicioiu a spus că votul a început la ora 13.30 şi deja au apărut primele buletine votate, iar în sală erau mai puţin de o treime din delegaţi.

Dezvăluiri din culisele Congresului PSD

„Acest congres a fost făcut în primul rând pentru a reechilibra balanţa de gen în PSD. Tocmai asta am vrut să fac, am vrut să cedez candidatura doamnei Andronescu. Şi Liviu Dragnea ar trebui să-i cedeze funcţia de preşedinte doamnei Dăncilă”, a mai spus Bănicioiu.

Bănicioiu nu a fost lăsat să voteze, iar Ecaterinei Andronescu nu i s-a permis să-şi ţină discursul.

Ecaterina Andronescu a spus că s-a înscris pentru această candidatură, deşi era clar că şansele sale sunt minime, dar s-a înscris pentru ideea de competiţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri