Caută
Close this search box.

Israela, cunoscută în lumea mondenă, a fost găsită fără suflare în baie

Israela Vodovoz, fosta dansatoare, milionara cunocută în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu un bărbat foarte tânăr, a murit, fiind găsită fără suflare în viață sâmbătă seara.

Alertați de cunoacuți, pompierii au spart ușa locuinței. Israela era căzută în baie, dezbrăcată. Se presupune că femeia a suferit un accident, la prima vedere nefiind găsite urme de violență sau de intrare prin efracție în casă.

Deși se presupune că a murit la 70 de ani, adevărata vârstă a Israelei Vodovoz reprezintă un mister. În 2016, ea spunea într-o emisiune că, deşi în buletin figurează 1950 ca anul naşterii, este de fapt cu doi ani mai mare. „De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, în anul 2016. Într-o ştire din 2008, însă, Cancan scria că „regina salsei“ are 70 de ani, nu 59, cât declara ea la vremea respectivă. Aceeaşi publicaţie scria că a slăbit 100 de kilograme prin dans şi dietă alimentară şi ar fi trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale. „Mi s-a extras grasime din genunchi si mi-a fost injectata in pometi pentru redarea fermitatii lor. Deci, aici nu a fost vorba de o interventie chirurgicala. Bisturiul a fost folosit la urmatoarea interventie. Un lifting menit sa-mi intinda pielea de pe gat si fata”, afirma Israela.

În ultima sa intervenţie la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.   „Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti…  schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

Israela a format unul dintre cele mai controversate cupluri cu Liviu, cei doi unindu-şi destinele în 2008. Diferenţa de 30 de ani dintre ei a scandalizat atunci opinia publică. În primăvara lui 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar în urmă cu un an, cei doi au mers la un birou notarial, unde se pare că s-au separat şi în acte. Israela l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic şi că a bătut-o de mai multe ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri