Caută
Close this search box.

Simona Halep debutează cu victorie categorică la Indian Wells: Turneul acesta este special pentru mine

simona halep

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, numărul 77 WTA, scor 6-4, 6-4.

simona halep
FOTO: Mediafax

Halep, care nu a fost nevoită să joace în runda inaugurală, a obţinut calificarea în turul al treilea la capătul unui meci care a durat o oră şi 15 minute, reuşind să concretizeze prima minge de meci de care a avut parte. De-a lungul întâlnirii, au avut loc nu mai puţin de zece break-uri, şase dintre ele reuşite de Simona Halep şi patru de către cehoaică.

În turul următor, Halep o întâlneşte pe învingătoarea dintre jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, şi slovaca Dominika Cibulkova, numărul 30 mondial, potrivit Mediafax.

„Turneul acesta este special pentru mine, pentru că l-am câştigat în 2015. Am amintiri frumoase de atunci. De fiecare dată când joc aici, joc bine. Astăzi nu a fost un meci uşor, împotriva Kristynei.

Loveşte foarte tare serviciul, aşa că a fost puţin dificil, dar mă bucur că am reuşit să câştig primul meci aici şi voi avea şansa de a juca din nou pe acest teren frumos. Trebuie să muncesc pentru fiecare meci, a fost greu – dar mă aşteptam la asta şi am fost pregătită să muncesc şi să lupt.

Mi-am propus să fiu agresivă, chiar dacă ea loveşte puternic şi mă obliga să mă retrag puţin şi să mă apăr. M-am descurcat bine şi a fost o zi bună”, a declarat Simona, în interviul luat chiar pe teren, potrivit prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri