Caută
Close this search box.

Sorin Ovidiu Vântu atacă din închisoare: Schawartzenberg și Gușă, niste bidoane folosite de mine

Sorin Ovidiu Vântu vorbește, într-un interviu acordat jurnalistei Sorina Matei și difuzat pe B1TV, despre preluarea ilegală a trustutului Realitatea TV și afirmă că, în realitate, postul de televiziune pe care l-a creat încă îi aparține.

Foto: B1 TV

Vântu susține că nici Cosmin Gușă, nici Elan Schawartzenberg nu au un contract valid de preluare a postului de televiziune. „Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg – termenul de contract de trustee este familiar pentru telespectatori. Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea. După eșecul cu domnul Elan, am încercat același cu om căruia credeam că îmi datorează din punct de valoare moral enorm, micul escroc Gușă. Gușă este un fel de peștișor, nu știu dacă știti ce înseamnă parazitul. În ocean se strecoară prin colții rechinului un fel de peștișori mici care ciugulesc din colții rechinului resturile. Ăsta este Gușă. Cu Voiculescu la început, cu Adrian Năstase, cu Băsescu, cu mine, acum îl ciugulește pe Vizer”, a afirmat SOV în interviul acordat din închisoare.

DNA a demonstrat că Schawartzenberg și Gușă sunt escroci

„Nici domnul Elan, nici domnul Gușă nu au fost proprietarii acestui trust, au fost niște bidoane folosite de mine ca să protejez trustul de atacul furibund al securității române”, a declarat omul de afaceri la B1TV.

Vântu susține că a depus o plângere la DNA în urmă cu 5 ani, procurorul de caz a stabilit cu claritate că „domnii Gușă, Păcurariu, Elan Schwartzenberg sunt escroci, au dovezi clare, au probe, numai că țin dosarul la sertar pentru că Realitatea este încă utilă domnilor cutare și cutare – Iohannis, SRI, DNA. E suportul lor principal. Se așteaptă probabil să se facă termenul de prescripție pentru Gușă și Păcurariu și în același timp să dea posibilitatea acestor escroci să treacă contractele de echipamente, de cabluri, personal pe o nouă companie, banii intrând aici, iar toate datoriile acumulându-se în trustul meu de presă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri