Caută
Close this search box.

Băsescu, previziuni sumbre pentru Dragnea: Nu-l văd rezistând pe poziţia actuală

Traian Băsescu

Traian Băsescu, senator PMP, şi fost preşedinte al României, a afirmat că Liviu Dragnea, liderul PSD, ar trebui să fie „foarte alertat” de voturile pentru Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu.

Este vorba despre cel prmite de cei doi la Congresul PSD. În opinia lui Băsescu, respectivele voturi indică existenţa unui „filon care va exploda”.

Băsescu afirmă că Liviu Dragnea, nu va rămâne „în poziţia actuală” până la alegerile din 2019 şi că acesta a susţinut alegerea premierului Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte executiv al PSD pentru a-i „transfera” responsabilitatea politică a guvernării.

„Eu nu cred că în atmosfera pe care a creat-o se poate rezista până la alegerile din noiembrie 2019. Mai este un an şi jumătate şi guvernarea devine tot mai grea. (…) Nu întâmplător a venit cu premierul să fie preşedinte executiv, pentru că acum i-a dat încărcătură politică majoră în partid doamnei Dăncilă, este numărul doi în partid, deci aplică politicile partidului. (…) I-a creat condiţiile politice să fie responsabilul numărul unu”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Filonul care va exploda

Băsescu consideră că voturile pentru Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu arată că „există un curent” care a votat „împotriva” recomandării preşedintelui Liviu Dragnea şi acesta este „filonul care la un moment dat va exploda”. Traian Băsescu a calificat drept „mincinos” discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, de la congresul partidului.

„Eu nu-l văd totuşi pe Dragnea rezistând pe poziţia actuală până la următoarele alegeri parlamentare. (…) Eu în locul lui aş fi foarte alertat de cei 833 care au votat împotriva doamnei Dăncilă. (…) Eu nu-l văd bine pe Dragnea. Eu în locul lui aş fi în alertă maximă cu 833 de voturi împotrivă”, a afirmat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri