Caută
Close this search box.

Dragnea vrea să dea o lege care să definească defăimarea României

dragnea

Liviu Dragnea a anunţat că doreşte să iniţieze un proiect de lege care să definească defăimarea ţării. Astfel, conform politicianului, legea ar înfiera acţiuni de tipul celor care au fost făcute în trecut de către europarlamentarul Monica Macovei.

”Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni – gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară, aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Dăncilă, declaraţie de credinţă: Pun în aplicare programul făcut de partid şi de Liviu Dragnea

El a mai spus că trebuie făcută o lege care să dea dreptul statului român ”să corecteze aceste lucruri”.

”Nu ştiu acum cum, dar în alte ţări poate există aşa ceva. Nu poţi să stai indiferent şi inactiv. Vi se pare bine ca despre ţara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase?Eu nu vorbesc de infracţiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri