Caută
Close this search box.

Kaufland susţine că şoarecele din filmuleţ a fost plasat intenţionat în vitrina cu carne

Soarece kaufland

La două săptămâni după ce a fost făcut public un clip cu un şoarece într-unul din rafturile unui magazin Kaufland din Arad, compania revine şi susţine că acesta a fost plasat în acel loc anterior filmării.

Soarece kaufland
FOTO: captura video

,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

Kaufland nu va tolera șantajul și nici atacurile murdare

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis compania, potrivit digi24.ro.

Incredibil ce a filmat un client în raftul unui supermarket. VIDEO

Pe 2 martie, magazinul Kaufland, unde clienții au privit perplecși cum un șoarece se plimba nestingherit printre bucățile de carne expus în galantare, a primit două amenzi, după ce autoritățile s-au autosesizat și au dispus efectuarea unor controale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri