Caută
Close this search box.

Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi pleacă de la HotNews

Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi au anunţat că demisionează de la HotNews.

FOTO: stiripesurse.ro

Dan Tăpălagă a scris pe site-ul HotNews că pleacă de la publicaţia unde a stat 12 ani:

„Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din carieră mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe altă. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreşte aici.

Tăpălagă: „Vin vremuri tot mai grele”

Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am căutat împreună cu Cristi Pantazi şi cu toţi ceilalţi colegi din redacţie să servim exclusiv interesul public, adevărul şi ne respectăm cititorii aducându-le informaţii şi analize de calitate. Le mulţumesc colegilor şi le spun să fie mândri de ceea ce fac.

Au datoria faţă de public să-l onoreze la fel că până acum, mai ales că vin vremuri tot mai grele. Câtorva le datorez nişte scuze. N-am fost întotdeauna uşor de suportat”, a scris Tăpălagă.

„A venit timpul să aleg alt drum. După aproape 14 ani în cea mai tare redacţie din România, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial împreună cu Dan Tăpălagă şi alţi ziarişti de calibru. Las în urmă o redacţie formidabilă şi un public excepţional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole funcţionale într-un peisaj mediatic deşertificat, şi sunt convins că aşa va rămâne. O mulţumire aparte li se cuvine acţionarilor. Au creat şi dezvoltat un produs jurnalistic de referinţă în jurul unor valori clare şi asumate unanim.

Vouă, cititorilor, vă mulţumesc pentru încrederea cu care m-aţi investit în toţi anii ăştia. Am căutat permanent să servesc interesul public, să aflu adevărul şi să îl public.

Am făcut şi greşeli, dar aţi înţeles că ele sunt inerente în meseria noastră şi că niciodată nu am scris cu rea-credinţă. Sunt convins că ne vom întâlni din nou, că ideile şi valorile în care credem sunt comune”, a anunţat Pantazi pe contul său de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri