Caută
Close this search box.

Telenovela continuă. Dragnea: Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, susţine că el a decis ca iubita sa, Irina Tănase, să îi fie alături la Congresul PSD de sămbătă.

Mai mult, Dragnea afirmă că şi că i-a fost drag că Irina l-a însoţit. De asemenea, el a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta, remarcat de presă, nu este unul de logodnă, ci unul care „nu este scump”, pe care i l-a oferit de 1 Martie.

Sursa foto: DC News

Întrebat, la România TV, despre prezenţa iubitei sale, Irina Tănase, la Congresul PSD, Liviu Dragnea a spus că “pur şi simplu” a decis să fie lângă el la acel eveniment, conform News.ro.

„Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută. Domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie)”, a declarat Liviu Dragnea.

El a spus că inelul pe care îl avea Irina Tănase nu este de logodnă, ci un cadou pe care i l-a făcut de 1 Martie.

“S-a vorbit despre acel inel. Este un inel, nu sunt zgărcit, nu e un inel scump, e un inel pe care i l-am cumpărat de 1 Martie, dar nu e de logodnă. E un inel frumos şi atât”, a continuat acesta.

„Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a adăugat liderul PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri