Caută
Close this search box.

Dragnea, atac la Ponta: A stabilit Guvernul cu George Maior. Fostul premier: Minte!

Liviu Dragnea, liderul PSD, susţinea că Victor Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului, pe vrema în care era premier, împreună cu George Maior, pe atunci directorul SRI.

Dragnea spune că, în anul 2012, Victor Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului împreună cu şeful SRI de la acea vreme, George Maior. Într-o intervenţie la postul de televiziune B1, fostul prim-ministru spune că şi Liviu Dragnea a făcut parte dintre cei care au format Guvernul USL din 2012.

Liviu Dragnea, la Antena3: „M-a sunat Crin (Crin Antonescu) după amiază, 4-5 ceva de genul acesta. Şi mi-a zis: domne, aseară nu s-a putut face Guvernul pentru că am înţeles că era oboseală, dar de dimineaţă, la 7, când a venit Victor (n.red. Victor Ponta) mi-a arătat lista Guvernului. A făcut-o cu tine? Zic: nu, n-a făcut-o cu mine pentru că eu am plecat acasă ca şi tine. Eu te-am sunat să-ţi spun, sunt destul de contrariat, nu înţeleg ce se întâmplă, cu cine a făcut-o, nu mi se pare corect, pentru că am fost împreună de când am gândit conceptul USL şi vreau să rămânem împreună.

Ne-am întâlnit duminică după-amiază, am vorbit şi cu Victor (nr. Victor Ponta) i-am spus că nu am înţeles de ce a făcut-o şi dacă tot a făcut-o de ce să ne mai vedem duminică undeva pe valea Prahovei să discutăm despre un lucru deja decis de el cu nu ştiu cine. În sfârşit, am fost. Mi-a dat de înţeles că a făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii”, conform Digi24.

Ponta îi răspunde lui Liviu Dragnea, afirmând că dacă George Maior sau Florian Coldea, fost ajunct al directorului SRI, ar spune ce ştiu despre Liviu Dragnea, acesta ar face 150 de ani de închisoare.

Victor Ponta, fost premire, la B1 TV: „Minte, el însuşi, Liviu Dragnea a fost la mine la Cornu şi a stat ore în şir cu Crin Antonescu şi cred că era şi Eduard Hellvig atunci şi am discutat despre Guvern. Un mincinos. Am fost cei care eram liderii USL-ului atunci. Domnul Maior şi cu domnul Coldea dacă vor să vorbească mâine domnul Dragnea face 150 de ani de puşcărie. Domnul Dragnea nu ştie nimic compromiţător despre Maior şi Coldea”.

„Dragnea se ruga de Maior să-i ajute iubita”

Victor Ponta a mai declarat, pentru B1 TV, că Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea în care acesta conducea SRI, să-i ajute iubita. Fostul premier a mai spus că nu înțelege de ce Dragnea a început brusc să-l antipatizeze pe Maior.

”Eu cred că inclusiv ce s-a întâmplat la Congres, 80% din alegătorii care au votat PSD în 2016 sunt dezgustați, scârbiți, le e rușine de Dragnea. O rușine! Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva nici măcar la PCR! Dragnea n-a lăsat pe nimeni să vorbească. Discursul ăla cu în 2040. Poate în 2040 iese el din închisoare”, a susţinea Ponta.

Apoi s-a referit la faptul că Irina Tănase, iubita lui Dragnea, a stat în primul rând la Congresul PSD.

Și, ca un apropo, fostul premier a susținut că Dragnea nu ar mai fi fost acum atât de luptător împotriva lui George Maior și Florian Coldea dacă aceștia ar fi răspuns pozitiv rugăminților lui de a o ajuta profesional pe Irina.

Ponta a refuzat să spună ce anume voia Dragnea să obțină de la Maior pentru iubita sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri