Caută
Close this search box.

Oprea: Dragnea m-a rugat să îl susţin la şefia PSD; nu am vorbit cu Coldea

Gabriel Oprea, fostul lider al UNPR, dar şi fost vicepremier, afirmă că, în 2015, Liviu Dragnea l-a rugat să îl susţină pentru preşedinţia PSD, ceea ce a şi făcut.

Recent, Dragnea, liderul PSD a negat acst fapt, afirmând că în curând va spune el povestea adevărată.

Oprea suţine că împreună cu Dragnea, cu Marian Oprişan, Ion Mocioalcă şi Vasile Dîncu au stabilit, la un restaurant, să facă toţi lobby pentru Dragnea, afirmând că nu a vorbit la telefon nici cu Florian Coldea, nici cu altcineva.

Haideti sa restabilim adevarul!
Adevarul este ca inaintea Congresului PSD din 2015, Liviu Dragnea m-a sunat si m-a invitat la sediul PSD, spunandu-mi ca doreste sa ma roage ceva, scrie Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

I-am raspuns ca il astept la sediul UNPR din aceeasi curte. Imi amintesc si azi – poate domnul Dragnea a uitat – cum stateam noi doi fata in fata, la un pahar cu vin, cu presa in spatele nostru si cum ma ruga sa-l ajut sa castige presedintia PSD. Liviu Dragnea stie foarte bine ca nu am vorbit la telefon nici cu Florian Coldea, nici cu altcineva.

In schimb, la finalul discutiei cu Dragnea, l-am sunat pe Vali Zgonea, in contextul in care intre cei doi era o competitie pentru nr. 1 si nr. 2 in partid. L-am sunat pentru ca am considerat ca e fair play sa discut deschis cu el despre acest subiect. Din pacate, la telefon mi-a raspuns aghiotantul domnului Zgonea, care mi-a comunicat ca presedintele Camerei Deputatilor, aflat la acel moment la vila RAAPPS din Neptun, este ocupat. Atunci am batut palma cu Dragnea, i-am promis sprijinul meu.

Peste cateva ore ne-am revazut la masa, nu in Piata Amzei, ci intr-un restaurant din zona Primaverii – Charles de Gaulle. Vali Zgonea nu a fost prezent acolo; asa cum am spus, el era la mare. Ma insoteau, in schimb, domnii Marian Oprisan si Nelu Mocioalca. Eram prieteni si ii rugasem sa vina sa discutam tocmai despre sustinerea candidaturii lui Liviu. Iar Liviu a venit insotit de prietenul lui si amicul meu, Vasile Dincu. Impreuna am stabilit doua lucruri: sa facem cu totii lobby pentru Liviu Dragnea si sa exprim sprijinul meu si al UNPR intr-un discurs pe care sa il sustin la inceperea lucrarilor Congresului, cred ca al doilea, dupa un important invitat strain.
Am facut tot ce am promis: l-am sustinut total pe camaradul Liviu Dragnea. Si discursul meu s-a bucurat de aprecierea tuturor celor prezenti.

Pe vecinul meu, Codrin Stefanescu, cel cu care m-am certat si m-am impacat de multe ori, il cunosc din 2002, cand eram prefectul Capitalei, iar el era la PSD Bucuresti. Am facut impreuna legea prin care prefecturile au dat cate 500 m de teren cuplurilor de tineri casatoriti, ca sprijin la inceput de drum, proiect care a avut sustinerea premierului si presedintelui PSD, Adrian Nastase.
In preajma Congresului din 2015, Codrin m-a batut la cap, aproape in fiecare seara, sa-l sprijin pe prietenul lui, Liviu Dragnea si parerea lui a contat pentru mine, chiar daca luasem deja decizia in acest sens.

Acesta este ADEVARUL, conchide Oprea.

Un răspuns

  1. Cum se-adun[ curvele astea politice ca s[ se sus’in[ reciproc. Nici la bordelurile de lux din perioada interbelică nu găseai așa „solidaritae”, Dar generalul izmene i-a fript pe mulți, iar „versatul” Dragnea (păzit strajnic de tainerii evrei) nu greșește și nu lasă „șarpele” la piept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri