Caută
Close this search box.

Educatoarea care şi-a ucis fetiţa de patru ani, prima mărturie despre odioasa crimă

Oana Neţ, femeia de 38 de ani din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani, înecând-o în cadă, le-a spus procurorilor, la audieri, că nu îşi aminteşte cum a reacţionat fiica sa în ultimele momente de viaţă.

FOTO: Observator

Femeia şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a povestit că în după-amiaza acelei zile, în jurul orei 17.30, a sosit acasă cu fiica sa de la grădiniţă, i-a spus micuţei că vrea să îi facă un duş şi apoi să o ducă la bazinul de înot.

La un moment dat, atât mama, cât şi fetiţa au intrat în baie, iar femeia a umplut cada cu apă, moment în care fiica a pus şampon, apoi a intrat în cadă, potrivit News.ro.

Femeia le-a mai povestit procurorilor că a fost cu gândul la situaţia din familie, după ce soţul ei a anunţat-o că vrea să divorţeze şi şi-a închipuit că dacă ea şi fiica sa vor muri, vor scăpa de stresul şi de incertitudinea în care au ajuns să trăiască. În acel moment, ea a ţinut-o pe fetiţă cu capul sub apă.

Mama fetiţei le-a mai spus procurorilor că nu îşi aminteşte cum a reacţionat fiica ei în ultimele momente de viaţă, dacă s-a zbătut sau nu. Ea a mai susţinut că nu s-a mai gândit deloc la cea mică şi la ce s-a întâmplat cu ea, apoi a înghiţit erbicid. Femeia a încercat şi să îşi taie venele cu un cutter, însă nu a reuşit, apoi a încercat să taie venele fiicei sale.

Oana Neţ a mai spus că a intrat într-o stare de semiconştienţă, din care şi-a revenit după ora 22.00. Ea susţine că atunci când s-a trezit din acea stare şi-a dat seama ce a făcut.

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis, joi, arestarea preventivă a femeii, pentru o perioadă de trei zile, pentru violenţe în familie (omor asupra unui membru al familiei – fiica).

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, judeţul Timiş.

Un răspuns

  1. „…Este vorba de lipsa de doctori, lipsa de psihologi sau o formatie profesionala insuficienta, lipsa de asistenti sociali, de tot ceea ce inseamna buna administartie, lipsa de spiritualitate inlocuita de bigotism si religiozitate”, a argumentat Gabriel Diaconu… Psihiatrul considera ca nu exista o legatura intre meseria femeii si fapta saNu m-ar şoca să aflu că această femeie făcea parte dintr-un cult religios non-ortodox,…”____–––_____Ei bine, legatura exista, si exista in majoritatea cazurilor de violenta a dascalilor, asupra elevilor…Mai de mult, faceam o clasificare a celor mai importante profesii din lume, din toate timpurile si pe locul I puneam agricultorii, apoi(loculII) invatatorii de clasele I si II(deci si educatorii de grdinita) apoi profesia medicala si judecatorii…Iar invatatorii de clase mici sunt atat de importanti, pentru ca ei sunt plugarii care au migrat intr-o regiune nepopulata si trebuie -cu adevarat- sa desteleneasca acel pamant, sa-l faca productiv… Pana aici este clar, insa pentru aceasta profesia -la pachet, fara exceptie- vine marea frustrare si imperioasa necessitate de a ascunde aceasta frustrare, care -de multe ori- se revarsa in violenta(detonata chiar de mici eveniment, din alta sfera)… Cat despre cult non-orthodox, idea este total aiurea, individul are o gandire extrem de partinica, probabil ca este afiliat-cumva- cu vreo familie de popi ortodocsi…Solutia reducerii acestor incidente consta in cresterea numarului de cadre asistente la aceiasi clasa, si invatatori ” de rezerva”, incat titularii sa poata lua mici vacante-platite- , mai des decat restul dascalilor, de la clase mai mari…Iar asta presupune o economie puternica fara hoti si devalizatori, ori Romanie este tocmai tara unde cei care muncesc sunt considerati sclavi si exploatati pana crapa, de catre alde dragnea, iohanis si companiile…

    Nu lipsa medicilor duc la asemenea evenimente ci -mai degraba- saracia si indoctrinarea religioasa(indiferent care),cele doua merg mana-in-mana perfect, religia este cureaua de tramsmisie si mijlocul prin care politicul ilustreaza idea ( foarte corecta) ca ” religia este acel lucru , care face ca saracii sa fie tinuti in frau, pentru a nu-i ucide pe bogati”…Iar bogatii Romaniei -ca si clase (mai bine zis caste) bine definite- sunt politicienii si popimea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri