Caută
Close this search box.

Cristoiu, despre fotografia cu şefa DNA pe care i-a arătat-o Ghiţă: Am fost manipulat

Ion Cristoiu vine cu precizări legate de fotografia Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA, pe care Sebastian Ghiţă, care a fugit în Serbia ca să scape de justiţia din România, i-ar fi arătat-o pe telefonul său mobil.

Cristoiu a menţionat, la RTV, că, la petrecerea la care ar fi fost prezentă şefa DNA, au mai fost mai fost invitaţi George Maior, fost şefal SRI, dar şi Vasile Dâncu, fost vicepremier.

„Cred că e o tactică a lui Sebastian Ghiţă. Şi eu sunt manipulat aici. A fost un film al întregii petreceri. Ar fi multe personaje acolo, şi Maior, şi Dâncu. De Florian Coldea nu ştiu. Din acest film făcut la petrecere, Ghiţă a făcut un stop cadru. De la stânga la dreapta sunt socrul lui Sebastian Ghiţă, soacra lui Sebastian Ghiţă şi Laura Codruţa Kovesi“, a declarat Cristoiu la România TV, citat de Adevărul.

Referitor la respectiva fotografie, Sebastian Ghiţă a spus, joi seară, într-un interviu pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, la Belgrad, că este făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti „Este alături de o doamnă frumoasă şi un domn mai cărunt”, a comentat Cristoiu, Ghiţă subliniind că aceştia sunt membri ai familiei sale.

Ulterior, Ghiţă a precizat că imaginea cu Laura Codruţa Kovesi ar fi un stop-cadru dintr-un film şi că nu este singura imagine în care aceasta apare.
De asemenea, la Antena3 a intervenit socrul lui Sebastian Ghiţă, care a spus că petrecerea la care a participat Kovesi a avut loc, aproximativ, în noiembrie 2012.

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi a vrut să facă poze, Sebastian Ghiţă a explicat: „Eram mai relaxaţi, mai deschişi. Sunt poze, filme. Aici, la acest eveniment mai erau nişte persoane. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând poze. Această poză este de la mine de acasă, din Ploieşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri