Caută
Close this search box.

Noi schimbări la WhatsApp. De data aceasta sunt vizate mesajele trimise de utilizatori

WhatsApp vine cu noi schimbări majore care au rolul de a îmbunătăţi relaţia dintre utilizatori şi reţeaua de mesagerie. Astfel, va fi ajustată durata în care se pot retrage mesajele trimise din greşeală, conform Go4It.

Această schimbare vine după ce WhatsApp a introdus şi opţiunea de ştergere şi revocare trimise, dar cu anumite restricţii.

Prin noile măsuri introduse de către WhatsApp, utilizatorii pot revoca un mesaj trimis din greşeală procedăm ca atunci când dorim să ştergem un mesaj din propriul fir de discuţie, numai că în loc de opţiunea „delete” bifăm „delete for everyone”.

Condiţia de bază era încadrarea într-o fereastră de timp limitată la 7 minute, apoi mesajele trimise deveneau permanente. Însă efortul poate fi în zadar, dacă persoana conectată la celălalt capăt a citit mesajul de îndată ce a fost recepţionat.

Astfel, s-a decis să se mărească durata de timp în care putem rechema mesajele trimise pe WhatsApp, iar perioada de graţie a fost extinsă de la 7 minute la 68 minute şi 16 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri