Caută
Close this search box.

Rihanna, umilită public într-o reclamă: Care a fost intenţia cu mizeria asta?

Rihanna a acuzat reţeaua de socializare Snapchat că a ridiculizat în mod intenţionat’ victimele violenţei domestice, informează joi Press Association.

Reacţia a fost stârnită de o reclamă de pe platforma de socializare care îi pune pe utilizatori să aleagă între a „o pălmui pe Rihanna sau a-l pocni pe Chris Brown”.

Rihanna a postat un lung mesaj pe pagina sa de Instagram adresat reţelei Snapchat:

”Încerc să îmi dau seama care a fost intenţia cu mizeria asta! Aş vrea să o pot pune pe seama ignoranţei, dar ştiu că nu sunteţi atât de proşti!

Aţi cheltuit bani ca să faceţi o animaţie prin care, în mod intenţionat, ruşinaţi victimele violenţei domestice şi o transformaţi într-o glumă!

Brown a fost condamnat la cinci ani sub control judiciar după ce a agresat-o pe Rihanna în 2009

Nu este vorba despre sentimentele mele, pentru că nu prea mai am multe…, dar în numele tuturor femeilor, copiilor care au fost victimele violenţei domestice în trecut şi în special în numele celor care se află în continuare în această situaţie… ne-ai dezamăgit! Ruşine! Nu te obosi să-ţi ceri scuze!”, a scris solista, potrivit Agerpres.

Brown a fost condamnat la cinci ani sub control judiciar după ce a agresat-o pe Rihanna în 2009, pe când cei doi erau într-o relaţie.

Imaginile apărute ulterior în presă cu faţa artistei acoperită de vânătăi au făcut-o pe Rihanna să declare că atenţia acordată agresiunii căreia i-a fost victimă au făcut-o să se simtă ca şi cum ”ar fi fost pedepsită iarăşi şi iarăşi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri