Caută
Close this search box.

Descoperire de coșmar în stomacul unui crocodil

Surpriză fără precedent în Borneo. Plecat să caute scoici, pentru a-şi hrăni familia, pentru Andi Aso Erang, un bărbat de 36 de ani, angajat pe o plantaţie de palmieri din insula Borneo, era o zi ca oricare alta. Nimic nu-i dăduse de bănuit, însă, că va fi ultima…
„Nici în cele mai negre vise nu l-aş fi văzut aşa… Plecase să facă rost de mâncare, s-a dus să pescuiască scoici. Nu credeam că va sfârşi tocmai acum, într-un mod atât de oribil! Era tânăr, în putere! Era singurul meu sprijin”, a povestit, printre lacrimi, văduva acestuia, Anisa. Andi era muncitor pe o plantaţie de palmieri din Borneo. Când a fost dat dispărut,autorităţile locale şi mai mulţi voluntari s-au mobilizat şi au pornit în căutarea sa. După câteva zile cumplite, extrem de tensionate, au găsit motocicleta bărbatului. Lângă ea, papucii. Deşi imediat şi-au dat seama ce se întâmplase acolo, oamenii refuzau să creadă că bărbatul este mort.
Certitudinea a venit numai în momentul în care au văzut plutind pe apă trupul lipsit de viaţă al bărbatului, sfâşiat de bestiile din adâncuri. La un moment dat, aceştia au zărit un crocodil în apropiere. Şi-au dat seama că el era monstrul care l-a ucis pe Andi. Avea aproape 7 metri şi era extrem de agitat, iar oamenii s-au năpustit asupra fiarei şi au ucis-o. Apoi, au tras-o la mal şi i-au spintecat burta. Înăuntru au găsit bucăţi din Andi – o mână şi un picior.
După ce au recuperat în întregime rămăşiţele, bărbatul a fost înmormântat cum se cuvine. (foto wikipedia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri