Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu vrea să contracareze acuzaţiile grave pe care Ponta i le aduce lui Dragnea

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, încearcă să se evidenţieze în faţa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, sărid în apărarea acestuia, fără prea mule argumente însă.

Vasilescu, o apropiată a lui Dragnea, învocând un caz al ei, vrea să diminueze impactul dezvălurilor lui Victor Ponta, cel care a spus că lui Liviu Dragnea i se pregătea un flagrant DNA, afirmând că ar fi fost vorba despre o provocare.

Ministru Muncii este primul om din PSD care sare în apărarea liderului ei în acest caz.

Știa, am înțeles! Dar care “flagrant”? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau niște documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea și secretarul de stat da fuga sa le ducă, sa-și facă și el o relație mai buna cu șefii… O asemenea provocare au încercat procurorii și in dosarul meu. Eliminată, scurt, de instanța! Așa cum ar trebui eliminată orice proba fabricata, a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta a declarat, vineri, că Liviu Dragnea avea „o comunicare” cu procurorul Papici, care a instrumentat dosarul „Referendumul”, afirmând că actualul lider al PSD avea nişte oameni în DNA, iar acestuia i se pregătea un flagrant şi că a mers cu Dragnea, la K2, pentru a rezolva situaţia.

Ponta a mai afirmăt că Dragnea, preşedinte al PSD, ar fi fost vizat de un flagrant al DNA atunci când era vicepremier, însă operaţiua a fost anulată în ca urmare a unui informaţii pe care Dragnea ar fi primit-o de la o persoană din SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri