Caută
Close this search box.

Turcan: PSD/ALDE a decredibilizat Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte magistraţii corecţi

raluca-turcan

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, critică graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineaţă, modificarea Legilor Justiţiei, ca şi votul din Comisia specială privind modificările la Legea 304/2004.

Turcan afirmă că, astfel, majoritatea PSD-ALDE-UDMR „decredibilizează Parlamentul, atacă Justiţia şi înjoseşte mii de magistraţi„.

Dimineața ca harnicii! PSD-ALDE urgentează adoptarea legilor justiției.

Graba cu care PSD-ALDE a reînceput astăzi, dis-de-dimineață, modificarea legilor justiției, declarate neconstituționale de CCR ca urmare a sesizărilor PNL, ne arată că lațul se strânge din ce în ce mai tare.
Pentru a mutila legile justiției sunt în stare să se trezească cu noaptea-n cap și să stea la Parlament până târziu în noapte, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Dragnea și Tăriceanu au îngropat solicitarea PNL de a aștepta un punct de vedere de la Comisia de la Veneția și de a relua dezbaterile reale, cu toți actorii implicați, peste câteva săptămâni.

Atacurile din ultimele zile la statul de drept, din platourile TV, s-au mutat în Parlament. Prin votul de astăzi, majoritatea PSD-ALDE-UDMR decredibilizează Parlamentul, atacă justiția și înjosește mii de magistrați corecți care lucrează în interesul României.

Facem un ultim apel la rațiune și respectarea legii și a angajamentelor luate de România pe plan internațional (MCV).

Preocuparea exclusivă pentru ciuntirea rapidă a legilor justiției ne demonstrează cât se poate de clar că PSD și ALDE au ajuns la guvernare pentru a-i apăra pe corupți și infractori, conchide Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri