Caută
Close this search box.

Liberalii cer explicaţii la MAI: Jandarmeria, folosită ca să-l apere pe Dragnea de ziarişti

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susţine că mobilizarea jandarmilor de către MAI pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea la procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) este inacceptabilă.

Totodată, liberalii cer explicaţii ministrului Carmen Dan.

Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi la procesul de la Inalta Curte sau in interes de partid impotriva cetatenilor, cum s-a intamplat la ultimul congres PSD de la Sala Palatului. Asa ceva este inacceptabil iar ministra de Interne a lui Liviu Dragnea trebuie sa raspunda, scrie Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

Pesedizarea statului si a institutiilor de forta este un reflex autoritar de sorginte comunista care trebuie sa inceteze. Oamenii liberi si nevinovati nu trebuie paziti de jandarmi pe strada, in tribunale sau la reuniuni de partid, susţine Dancă.

Jandarmii, prezenţi la ICCJ

Liviu Dragnea, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat ieri la ICCJ în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Dragna a declarat, în faţa instanţei, că respinge categoric toate acuzaţiile care i se aduc, pentru că se consideră nevinovat. El a susţinut că încearcă să înţeleagă de ce a fost trimis în judecată fără nicio probă, ci doar în baza unor „bârfe spuse la un şpriţ” şi că a rămas „ţinta DNA”.

Jandarmii au fos fost prezenţi la ICCJ încă de la sosirea liderului PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri