Caută
Close this search box.

CTP, către Tudorel Toader: Ţara ne vrea hoţi; furaţi toţi, că e bine să furi!

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. El a anunțat că MJ lucrează la un proiect de lege care prevede  despăgubiri materiale pentru deţinuţii ce ar fi stat în penitenciare în condiţii necorespunzătoare.

„Ce spune Tudorel Toader: furaţi, stimaţi concetăţeni, furaţi toţi că e bine să furi!”, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Ulterior, Tudorel Toader a făcut precizări cu privire la modul în care vor fi despăgubiți deținuții care au stat în penitenciare în condiții necorespunzătoare.

Cristina Tudor Popescu, la Digi24: „Ce spune Tudorel Toader: furaţi, stimaţi concetăţeni, furaţi toţi că e bine să furi, ajungi la puşcărie, nu stai prea mult pe acolo, mai scrii o carte, mai vine o amnistie, mai un recurs în compensaţie, vine ceva, şi la sfârşit, dacă eşti tare în clanţă, o să primeşti şi 12.000 de euro, pe lângă ce ai furat. Nu rentează? Asta e: ţara te vrea hoţ.

Ştiţi de ce? Pentru că dacă furăm toţi, atunci nu se mai vede cum fură cine are de unde să fure cu adevărat şi de înaltă clasă.

 

Noi, cetăţenii ăşia ce putem fura? Un bacşiş, facem un hatâr, un peşcheş, un plocon, un ciubuc, în schimb, la nivel înalt, acolo sunt oameni, milioane, zeci de milioane de euro care se pot fura în linişte, atât timp cât suntem o ţară de hoţi se poate fura de acolo de unde sunt mulţi bani…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri