Caută
Close this search box.

Doi oameni, aruncați pe carosabil de un plug de deszăpezire, direct în faţa maşinilor. VIDEO

Doi oameni au fost puși în pericol, vineri, de un plug al RATB care deszăpezea linia de tramvai și au fost aruncați pe carosabil de valul de zăpadă.

Unul dintre aceștia a filmat incidentul și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 9.00, în staţia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, la intersecţia Lucian Blaga-Calea Vitan cu Octavian Goga-Calea Dudeşti, potrivit digi24.

„Valul de zăpadă ne-a dat jos de pe refugiu. Două mașini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Dacă era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu…”, a povestit Mircea Dragoman.

Angajatul RATB este cercetat disciplinar

Angajatul RATB este cercetat disciplinar după ce nu a oprit plugul pe care îl conducea şi cu care deszăpezea liniile de tramvai în dreptul staţiei în care se aflau mai multe persoane.

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat.

Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, a transmis RATB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri