Caută
Close this search box.

West Point, locul unde se studiază un conflict SUA – Rusia. Cauza – România

west point

La Academia Militară West Point a Statelor Unite se studiază despre România Mare. Astfel, unirea României cu Basarabia ar putea genera un conflict între SUA şi Rusia. Acesta ar urma să se poaret pe plaiurile mioritice şi nu numai.

La West Point, despre „Rusia tăcută”

Un manual de benzi desenate, intitulat „Ruina tăcută“, are drept scenariu o înfrângere a NATO într-un conflict cu Rusia. El a fost realizat pentru armata americană de Institutul de Cibernetică al Armatei (ACI) de pe lângă celebra Academie Militară West Point.

Alegeri în Rusia: Ţarul Putin se pregăteşte pentru al patrulea mandat

ACI a publicat un manual de benzi desenate, având ca scenariu înfrângerea trupelor NATO într-un conflict cu Rusia. Acest manual, intitulat „Ruina tăcută“, îşi propune să încurajeze armata americană să se gândească la viitoarele războaie şi la cea mai bună pregătire pentru astfel de conflicte.

Conform scenariului acestei cărţi de benzi desenate, în 2027 Moldova şi România decid să se unească şi, prin urmare, să încalce „linia roşie“ a Moscovei. Tensiunile degenerează, Rusia şi NATO desfăşoară exerciţii de-a lungul ambelor frontiere. La un moment dat, unele unităţi se abat de la planul de acţiune, roboţii militari se angajează în luptă. Este declanşat un conflict la scară mare, explică Adevrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri