Caută
Close this search box.

Antrenorul Serenei Williams, numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep: Are un joc complet

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, este de părere că Simona Halep va reuşi să câştige până la urmă un Grand Slam, chiar dacă a avut ghinionul să piardă trei finale până acum.

FOTO: observator.tv

Antrenorul francez a analizat jocul sportivei noastre şi a găsit multe plusuri, dar şi un minus important în arsenalul de lovituri.

,,Trebuie să continue să facă ceea ce face acum. Se va întâmpla cu siguranţă. Mereu e foarte aproape, lucrurile se vor întoarce în favoarea ei. A jucat un tenis foarte bun în ultimii trei ani. A fost foarte aproape de locul 1 mondial în câteva rânduri şi până la urmă a reuşit să ajungă acolo.

A fost aproape de un titlu de Grand Slam şi până la urmă va reuşi să-l câştige”, a declarat Patrick Mouratoglou pentru DigiSport.

Antrenorul Serenei consideră că Simona se mişcă extraordinar în teren, iar majoritatea loviturilor sunt de top. Mouratoglou a accentuat faptul că poate schimba foarte repede registrul tactic, trecând de la defensivă la atac atunci când se iveşte ocazia şi a mai subliniat faptul că punctul nevralgic rămâne serviciul, din cauza înălţimii, care nu o avantajează deloc pe eleva lui Cahill.

,,Are un joc complet. În primul rând, se mişcă incredibil, îi place să aibă spaţiu şi ca adversarele să se mişte repede. Nu cred că are vreo lovitură slabă. Este scundă, deci serviciul poate fi o problemă pentru jocul ei. Nu e la acelaşi nivel cu restul jocului ei.

Din punct de vedere fizic este incredibilă, iar din punct de vedere mental a crescut mult faţă de ultimii ani. Poate face orice. Se poate apăra, dar poate să şi atace. Profită de orice oportunitate de a ataca. E foarte bună în a trece din apărare în atac. Se poate adapta la orice tip de adversar.

Arată că, deşi nu are foarte multă putere, poate compensa cu alte calităţi şi poate avea un joc care să-i permită să fie agresivă”, a mai precizat antrenorul Serenei la acelaşi post de televiziune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri