Caută
Close this search box.

Tibi Ușeriu refuză să meargă la ceremonia unde va fi declarat cetățean de onoare al Capitalei

Tibi Ușeriu nu va participa la ceremonia în care Primăria Capitalei urmează să-i ofere titlul de Cetăţean de Onoare. Nu va refuza, însă, distincţia, din respect pentru toți bucureștenii.

„Dragi prieteni, am aflat din presă despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului și tot din presă am aflat că unul dintre motive ar fi că exemplul meu este „despre cum să-i reabilitezi pe alții”.

Nu m-aș fi gândit niciodată că pe umerii unui bărgăoan ar ajunge să atârne vreodată o asemenea responsabilitate. Eu îmi doresc ca exemplul meu să-i inspire pe cei care doresc să-și depășească limitele, întotdeauna în slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe alții”.

Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toți bucureștenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare și nici la alte festivități”, scrie Tibi Ușeriu pe Facebook.

„Le mulțumesc celor care s-au gândit să-mi acorde această distincție și tuturor celor care cu gândurile lor bune m-au susținut în timpul ultimei competiții”, adaugă Tibi, potrivit digi24.ro.

Gabriela Firea a anunțat săptămâna trecută că urmează să-i ofere titlul de Cetăţean de Onoare al Capitalei maratonistului Tiberiu Uşeriu, pentru că reprezintă „un exemplu de curaj, voinţă, dăruire şi performanţă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri