Caută
Close this search box.

Ultimul capriciu al lui Dragnea: Comisie parlamentară pentru modificarea legilor siguranţei naționale

Liviu Dragnea, liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, doreşte înființarea unei comisii parlamentare care va avea drept scop modificarea legislației privind securitatea națională. Asta pare a fi ultima hachiţă a liderului PSD, care pare din ce în ce mai îndepărtat de problemele reale ale românilor.

Liviu Dragnea a anunţat azi că că săptămâna viitoare, cel mai probabil, va fi înfiinţată o comisie parlamentară specială pentru modificarea legislaţiei privind securitatea naţională. Deja au fost desemnaţi şi doi coordonatori – Gabriel Vlase şi Claudiu Manda.

„Am vorbit despre un proiect de modificare a legislaţiei privind securitatea naţională. Aşa cum am anunţat, am desemnat doi coordonatori din partea PSD – Gabriel Vlase şi Claudiu Manda. Decizia noastră politică, pe care o vom discuta şi sperăm să obţinem acceptul şi colegilor de la ALDE, să înfiinţăm o comisie specială – ca şi termen realist săptămâna viitoare, miercuri, să înfiinţăm această comisie specială pentru a porni acest proces de modificare a legislaţiei privind securitatea naţională”, a declarat Dragnea, la finalul BPN al PSD, ciat de realitate net.

Cezar Preda, deputatul PNL, membru în Comisia de control al activităţii SRI, a apreciat, tot azi, că nu este nevoie de o comisie specială pentru Legile securităţii naţionale, întrucât există în dezbatere un pachet legislativ pe această temă.

„Dacă seara la televizor este iarăşi o dezbatere, cine pe cine urmăreşte, cine nu respectă drepturile fundamentale, PSD şi ALDE inventează pentru a doua zi un program al Parlamentului. De fapt, asta facem de un an şi ceva”, a spus Preda.

Un răspuns

  1. Nici o surpriză de acum. Concluzia e clară: FUNCȚIONAM MAI BINE CU MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ ÎN CARE ROMÂNILOR LI SE MAI FĂCEA ȘI DREPTATE PRIN LEGE. Azi, cu un parlament condus de ruși si „trenuit” de evrei, nația română a ajuns ca-n ‘907, singura soluție fiind coasa, toporul și furca (că jandarmeria s-a convertit rapid ca-n perioada interbelica si „linge puterea”, iar armată canci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri