Caută
Close this search box.

Circ la CGMB. Firea, ieșire violentă: ”Domnule agitat, public lista cu toate rudele tale care lucrează în Primăria Capitalei”

Miercuri a fost din nou circ la ședința Consiliului General al Municipiului București. Primarul general, Gabriela Firea, a amenintat ca va face publica o lista cu apropiati ai unor liberari care lucreaza în instituțiile primăriei.

Edilul şef al Primăriei Capitalei a lansat în şedinţa de astăzi un atac fără precedent la adresa celor care nu sunt de acord cu proiectele prezentate în CGMB, ținta fiind consilierul PNL Ciprian Ciucu.

”Domnule agitat, public lista cu toate rudele tale și prietenii care lucrează în Primăria Capitalei și în instituțiile din subordinea primăriei”, a declarat Gabriela Firea, citată de Evenimentul Zilei.

”De ce se opun colegii noștri din Opozitie înfiintarii societatilor si delegarii serviciilor, câtă vreme municipii conduse de primari PNL au înființat o mulțime de companii și au succes și îi felicit? Dau exemplu Emil Boc, Falca, Bolojan, Robu, Hava. Îi felicit”, a continuat de Ziare.com.

Consilierul general Ciprian Ciucu a transmis ca și Florentin Pandele (soțul Gabrielei Firea, edilul din orasul Voluntari – Ilfov) a făcut astfel de firme.

„Sunteţi obsedat de mine. Nu cred că sunteţi masochist, aşa că vă fac cunoştinţă cu soţul meu”, a venit replica promptă a Gabrielei Firea.

După aprobarea proiectelor de delegare a serviciilor publice va cere votul nominal, ca să îi dea în judecată pe consilierii care nu au votat „pentru”. „Nu mă veţi împiedica la nesfârşit, pentru că există lege pentru orice. În momentul în care se va aproba transferul patrimoniului de la regii la companiile moderne înfiinţate o să cer vot nominal, ca să vă dăm în judecată pe cei care nu votaţi, să spuneţi dumneavoastră de ce blocaţi Bucureştiul”, a mai spus primarul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri