Caută
Close this search box.

RISE Project/ Poveste despre Dragnea, Mazăre, Tel Drum: Banii dvs au cumpărat cocotieri în Brazilia

O video-investigația intitulată Nucile lui Dragnea, făcută de RISE Project, arată că reprezentanții a trei grupări suspectate şi anchetate în România și-ar fi construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară.

Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia, scrie RISE Project pe pagina de Facebook.

La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine și terenuri de tenis.

Timp de zece ani, reprezentanții a trei grupări anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget și-au construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară.

Investițiile făcute fără voia dumneavoastră nu vă vor aduce prea curând dividende, însă RISE a cules, la propriu, nucile de cocos din cocotierii pe care i-ați sponsorizat și vi le prezintă în această video investigație.

O poveste braziliană despre Liviu Dragnea, frații Mazăre și reprezentanți ai companiilor Tel Drum și Regiotrans, arată RISE Project.

 VEZI IMAGINI

 

3 răspunsuri

  1. cred ca este f. adevarat, insa dimensiunea -mai ales pe orizontala- a acestei situatii, este cu mult mai mare, sunt zeci si zeci de asemenea grupari teroristo-economic, si chiar personaje ” pe cont propriu”(neafiliati cu grupuri) care au scos-si scot- ilegal( evaziune fiscala), din Romania. sute de miliarde de dolari..

  2. iar toate aceste personaje si grupari sunt legate de inaltele functii din stat, inclusiv din armata…

  3. Năstase, REACŢII DURE privind denunţarea pactului Ribbentrop-Molotov: Marele Unificator, (ştiţi la cine mă refer)(…)____––____Bombonel are dreptate, este pura demagogie, insa este „cu schepsis” udrea vrea sa castige simpatie publica si mila de la justitie , prin avorturi(reale sau false), avortonul vrea acelasi lucru prin declaratii patriotarde( de absolut patriot de opereta***) , care vulnerabilizeaza sau nu, statul roman, insa -per total- sunt non-sens…(***individul a vandut si distrus flota comerciala romana si in timpul mandatului sau, s-a pus la cale si executat marea vanzare a pamantului tarii cat si a padurilor… Trebuie ca cineva sa fie complet, dar absolut complet, cretin, sa-l gireze pe acest individ cu un nanogram de patriotism, cand este dovedit ca este cel mai mare dusman al Romaniei si romanilor…Tocmai pentru acest lucru urla el -zi de zi- spera ca poate scapa cu pielea netabacita…)
    2-Mohammad Murad: In Romania este o strategie de distrugere. Din zece oameni de afaceri din tara noastra, noua iau in calcul vanzarea afaceriiFoto: Facebook / Mohammad Murad „In Romania nu exista o strategie de constructie, ci una de distrugere, si functioneaza o lege nescrisa, amanarea, fiind amanat non-stop aproape orice fel de proiect intr-un context in care banii sunt investiti degeaba, dezvaluie Mohammad Murad, presedintele asociatiei hotelierilor…”___––____ f. realist, iar „tonul” este dat de pres-edintii si pm-ii tarii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri