Caută
Close this search box.

Adriana Săftoiu îl atacă pe Ludovic Orban din cauza excluderilor din PNL

Adriana Săftoiu

Adriana Săftoiu, deputat PNL, îl atacă pe Ludovic Orban, liderul partidului, pentru excluderea unor membri din partid şi afirmă că ”puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter”, inclusiv pentru cei care acum îi ”recită partitura” lui Orban.

…colegii mei considera ca e mult mai important să participe la ședințe de partid, mai ales când trebuie exclusi unii colegi (vai, draga Ludovic, cât de critic ai fost la adresa foștilor președinți Tariceanu și Antonescu), decât la activitatea parlamentară!, scrie Adriana Săftoiu pe pagina ei de Facebook.

E pernicios și modul in care suprapunem ședințele de partid peste activitatea parlamentară, dar și modul in care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propusi acum pentru excludere, care ar trebui sa ne facă să lăsam capul in jos!
Cam atâția mai eram in plen la finalul ședinței!

Pana acum, nu m-am inselat in predictii. Cand spuneam ca alianta cu PSD, adica USL, e o minciuna pe termen scurt pentru PNL, si ca niciodata Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca si candidat al acestei aliante…am fost exclusa din PNL. Am lasat scorul, in plic inchis, unui coleg PNL. Ne-am reintalnit in 2014 si a oferit cafeaua turceasca.

Am lasat si astazi un plic inchis pentru 2019. As vrea sa pierd. Dar, si dupa ziua de astazi, sanse mici.

Ludovic, puterea e intotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum iti recita partitura, închiei Săftoiu.

Trei avertismente publice

Biroul Executiv National al PNL a decis excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, fost preşedinte al Comisiei economice din Senat şi iniţiatorul legii pentru plafonarea dobânzilor la creditele bancare.

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat că a avut suficientă răbdare în privinţa lui Zamfir, căruia i-a dat trei avertismente publice.

Decizia de exludere a senatorului Daniel Zamfir a fost adoptată în Biroul Executiv National al PNL cu 25 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi doua nule

Alina Gorghiu şi Marian Petrache au fost cei care au propus o sancţiune mai uşoară. Hotărârea va trebui validată de Consiliul National al PNL.

Biroul Executiv al PNL a decis şi demiterea conducerii PNL Sector 3, liderul partidului, Ludovic Orban, declarând că obiectivul este ca noua conducere care va fi aleasă să îl trimită pe primarul Robert Negoiţă în Madagascar, alături de prietenul şi colegul lui de partid Radu Mazăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri