Caută
Close this search box.

Alimentul care ”mănâncă” zahărul și ne scapă de necazuri

De la planta leguminoasă pe care o cunoaștem cu toții sub denumirea familiară de ”fasole” se consumă atât păstaia verde, cât și bobul uscat. Ei bine, fasolea are niște efecte pentry sănătate de-a dreptul incredibile. În primul rând, ea este un supliment natural energetic, fiind indicat mai ales femeilor deoarece conține foarte puțină grăsime și colesterol deloc. Este bogată în fier, vitamina B, potasiu, seleniu, magneziu şi chiar calciu. Fasolea este bogată în fier, vitamina B, potasiu, seleniu, magneziu şi chiar calciu.                                 De asemenea, o porție de fasole în fiecare zi ajută pe cei care au diabet de tip 2 să ţină sub control nivelurile de zaharuri din sânge şi reduce riscul de infarct. De altfel, potrivit floaredetei.ro, fasolea mai este cunoscută şi sub denumirea de “mâncător de zahăr”, pentru că este foarte bogată în fibre vegetale care împiedică absorbţia zaharurilor şi reduc secreţia de insulină. Destul de limpede, nu-i așa? (foto Landia.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri