Caută
Close this search box.

Becali face SCANDAL! FCSB sesizează comisia de disciplină

Gigi Becali avertizează că Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, trebuie să probeze afirmațiile referitoare la faptul că unii arbitri erau mituiţi de conducători de cluburi, motiv pentru care sesizează comisia de disciplină a FRF.

„Trebuia să se autosesiseze Comisia de Disiciplină, pentru că referirea lui a fost în general la cei care au mituit arbitri în trecut. Nu contează la cine s-a referit, dacă la mine sau la altcineva. Contează că a făcut referire şi a denigrat imaginea arbitrilor fotbalului românesc şi trebuia să se autosesizeze Comisia de Disciplină. Nu s-a autosesizat pentru că o comandă ei. Dar până când aşa? Comisia de Disciplină trebuie să fie independentă şi dacă nu se autosesizează o sesizăm noi şi cerem să fie sancţionat disciplinar el, Burleanu, cum este normal”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul clubului la Pro X.

Burleanu a făcut comentarii privind mituirea arbitrilor în trecut, după ce FCSB a solicitat şi LPF a aprobat aducerea unor arbitri străini la meciurile din play-off-ul Ligii I.

“Sunt anumite persoane care-şi doresc să aibă o anumită influenţă la nivelul arbitrajului românesc. Eu cred că arbitrajul românesc se află acum într-o zonă de integritate. Dacă sunt alte persoane care solicită altceva, i-aş ruga să-şi amintească cum arăta arbitrajul în 2008-2009 sau 2012, când au fost prestaţii dezamăgitoare ale arbitrilor străini, iar cei care vor să vorbim despre această integritate să vină să spună care au fost şpăgile pe care le-au plătit arbitrilor până în 2014, cui şi cât. Nu suntem de acord cu acest subiect. CCA nu poate să facă delegări în România de arbitri străini”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de News.ro.

Un răspuns

  1. Desi promite continuu sa nu se mai implice atata sufleteste, sa nu mai fie atat de prezent in spatiul publi, Gigi Becali continua sa o faca, in detrimentul echipei.
    Steaua a mergea mult mai bine pe vremea cand Becali era arestat si nu mai putea face declaratii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri