Caută
Close this search box.

Bomba zilei: Dragnea interzice Realitatea TV la Congresul PSD

Dragnea

Dragnea interzice prezenţa postului Realitatea TV la Congresul PSD de pe 10 martie, de la Sala Palatului.

Dragnea

„Oficialii partidului ne-au informat, în urmă cu puțin timp, că postul nostru nu are acces în interiorul Sălii Palatului, acolo unde se desfășoară întâlnirea social-democraților.

Motivul? Spațiul este prea mic pentru a putea permite și accesul postului nostru. În schimb, toate celelalte televiziuni pot intra în clădire”, anunţă postul de televiziune.

Edward Pastia, directorul executiv al Realitatea TV, a explicat că este de-a dreptul şocant ceea ce se întâmplă.

„Nu ni s-a pus că ar exista vreo restricţie până acum, vorbim de Sala Palatului, nu de Teatrul Mic, vorbim de un mini-studio nu de un platou de televiziune”, a spus acesta, adăugând că Realitatea TV este o televiziue care şi-a făcut treaba şi a informat corect cetăţenii.

Edward Pastia: „Mi se pare ruşinos!”

„Ni s-a comunicat că nu avem voie nici la şedinţa tehnică de vineri. Vom sta afară, vom relata de afară, cu ajutorul reporterilor Realitatea TV. Anul trecut toate televiziunile au avut loc, acum a venit prea mică Sala Palatului. Aşa ştiu ei să facă jocurile în comunicare. Este greu să mai spui ceva, să tragi o concluzie. În atâţi ani de carieră nu m-am întâlnit cu asemenea situaţie”.

Acesta a mai spus că reporterii au fost anunţaţi că nu mai există spaţiu pentru a monta un mini-studio, întrucât sunt prea mulţi delegaţi.

„Nu ne-a venit să credem. Spaţiul de la Sala Palatului este imens. Delegaţii vor sta în sală, nu pe hol. Ne gândim să depunem o sesizare, nu mi se pare deloc în regulă ce face PSD”, a declarat Edward Pastia.

„Nu mi se pare normal, nu cred că o televiziune care ne critică nu trebuie lăsată să transmită, asta e punctul meu personal de vedere”, a precizat, la Realitatea TV, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri