Caută
Close this search box.

Carmen Dan nu ştie de ce erau atât de mulţi jandarmi la ICCJ, unde a avut loc procesul lui Dragnea

Carmen Dan, ministrul de Interne, spune lucuri trăsnite. Ministrul a declarat că ea, dar nici altcineva, nu a cerut Jandarmeriei să suplimenteze numărul de jandarmi prezenţi ICCJ, unde a avut loc procesul lui Liviu Dragnea şi unde au fost mobilizate foarte multe forţe de ordine.

Carmen Dan a precizat că, miercuri, în faţa instanţei fusese anunţat un protest, iar prezenţa jandarmilor la adunări publice este firească.

„Nu pot să precizez decât ce am mai precizat. Aşa cum cunoaşteţi, instituţiile sunt în paza dispozitivelor de jandarmi şi în afară de aceste dispozitive care au obligaţia de a asigura accesul persoanelor în acele instituţii, vorbind particular de situaţia de ieri (miercuri -n.n.) de la ICCJ, era notificat un protest în faţa acestei instanţe şi firesc că atunci când avem adunări publice sau proteste, jandarmii sunt prezenţi. Eu nu am solicitat Jandarmeriei şi nimeni nu a solicitat Jandarmeriei să suplimenteze aceste dispozitive”, a declarat Carmen Dan, citată de Digi24.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost audiat miercuri, timp de aproximativ trei ore, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Pe toată durata procesului (10.00 -17:00), în faţa sediului ICCJ au fost prezenţi foarte mulţi jandarmi. La finalul procesului, întrebat despre numărul mare de jandarmi de la sediul PSD, Dragnea a spus: „Credeţi că m-am trezit dimineaţă să-l sun pe şeful Jandarmeriei? Întrebaţi-l pe el”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri