Caută
Close this search box.

Cel mai mare secret al lui Fuego. Fanii nu se aşteptau la asta

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuti artişti din România, a vorbit despre viaţa sa personală. Artistul a dezvăluit un secret al său pe care nu a vrut să-l dezvăluie, şi anume, este vorba despre proiectul lui de suflet.

Paul Surugiu isi doreste sa ajute artistii aflati la ananghie. El picteaza, iar banii pe care ii obtine din vanzarea tablourilor, ii doneaza artistilor care au o situatie financiara precara.„Da, e adevarat! Proiectul meu se cheama Arta pentru suflet si multa vreme am tinut secret acest lucru pentru ca nu vreau sa fac din asta un subiect pentru mass-media. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a dezvaluit Fuego.

Fuego a absolvit Liceul „Dr. Ion Ratiu” Turda si Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice. Insa, in paralel cu aceste studii, in particular, Fuego a urmat cursuri de canto. Colaboreaza cu Marius Teicu – compozitor si profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obtinand trofeul de cristal la festivalul Slagarul de aur de la Minsk. De asemenea a luat si premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.

A participat la Festivalul Mamaia – Trei din Zece pentru un Spectacol – editia a VIII-a – trofeul concursului cu piesa – Esti visul meu – Trofeul de Cristal – pentru cea mai buna voce a Facultatii de Muzica. Marele Premiu la Festivalul – Zambete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea in scena a spectacolelor – Reactiune in doi – dupa I. L. Caragiale si Geamantanul cu amintiri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri