Caută
Close this search box.

Cine este Irina Tănase, iubita lui Dragnea, cu 30 de ani mai tânără decât liderul PSD

Se spune că Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi recurs la o stratagemă politică atunci când şi-a adus iubita la congresul PSD, pentru că mulţi români se dau în vânt după dragoste şi telenovelele. Părerile sunt însă împărţite.

Sursa foto: România TV

Prezenţa Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în primul rând la congresul PSD, ar fi un act de normalitate, susţinea premierul Viorica Dăncilă, care i-a făcut şi un scurt portret tinerei în vârstă de 25 de ani şi s-a oferit să-l cunune pe Dragnea.

Despre Irina Tănase, a vorbit şi primarul general al Capitalei. „Îl susţine pe Liviu Dragnea în absolut toate activităţile”, a precizat Gabriela Firea,.

Oameni importanţi din PSD, printr care şi Fire, s-au arătat gata să-i fie naşi şefului PSD.

Irina Alexandra Tănase are 25 de ani și este iubita lui Liviu Dragnea, 55 de ani. Sâmbătă, ea a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, alături de greii partidului.

Până la ora actuală nu se știe dacă ea are vreo calitate oficială în PSD.

Irina Tănase a lucrat la început pentru Sebastian Ghiță, în firma Asesoft, după care a fost consiliera lui Andrei Dolineaschi, membru PSD și fost secretar general al partidului.

Apoi, în 2013, a plecat la Ministerul Dezvoltării, unde a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

La congresul PSD, tânăra a afișat și un inel de logodnă, motiv pentru colegii de partid al lui Liviu Dragnea să se ofere ca să le fie nași de căsătorie.

Jurnaliștii de la RISE Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri