Caută
Close this search box.

Cum vrea Ilie Năstase s-o convingă pe Brigitte să renunţe la divorţ

S-au jignit, s-au înşelat, s-au tras de păr, dar se pare că nu pot rezista unul fără celălalt. În plin proces de divorţ, Ilie Năstase (71 de ani) îi face declaraţii romantice lui Brigitte (41 de ani). Fostul sportiv a sunat-o şi a înmuiat-o toată după ce i-a spus că nu va mai găsi altă femeie ca ea.

Opt ani de căsnicie, dintre care ultimii trei au fost de coşmar. Acesta este motivul pentru care Brigitte Nastase a hotărât să divorţeze şi a introdus cererea la Judecătoria Sectorului 1, din Capitală, chiar de ziua ei, pe 7 februarie! Iată că au trecut trei săptămâni de atunci, iar Ilie a refuzat să mai comunice cu Brigitte şi chiar a plecat din ţara, el nefiind de acord cu decizia ei. Dar iată că Nasty nu s-a mai putut abţine şi, pe cod portocaliu de ger, Ilie Nastase a incalzit-o pe Brigitte Năstase cu vorbe fierbinti. Asadar, luni, dupa ceremonia la care a fost prezent si in care Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului, acesta si-a calcat pe orgoliu si a sunat-o. Nu a jignit-o, ci, culmea! I-a facut cateva declaratii cu care a uimit-o.

”Ilie m-a sunat ieri (n.r. luni). Am vorbit minute bune si… m-a flatat! Mi-a spus ca nu o sa mai intalneasca vreodata o femeie ca mine, ca toate sunt niste proaste si niste profitoare. Mi-a spus ca e obisnuit cu femei puternice, ca mine si ca Amalia (n.r. fosta lui sotie), si ca nu va mai putea sa-si refaca viata cu femei care vor cai verzi pe pereti. Ce-i drept, fetele astea care-l vor pe el, cred ca vor primi diamante, masini, Chanel-uri si blanuri, dar ele habar nu au ca eu pe ale mele mi le-am cumparat singura”, a declarat Brigitte Nastase.

Dupa aceasta declaratie romantica, sotia lui Nastase s-a mai imbunat in privinta lui, insa nu-i prea vine sa renunte la decizia de a divorta. Probabil ca Nasty va trebui sa mai treaca prin cateva probe de foc, insa nu se sperie, pentru ca are experienta. Contactat telefonic, celebrul sportiv a lasat sa se inteleaga ca nu-si doreste sa mai treaca printr-un divort.

”Nu o sa mai gasesc o femeie ca ea, dar e valabil si invers. Ce-i drept, e greu cu femeile, ca doar am avut patru sotii. In momentul asta imi doresc sanatate si sa se duca zapada asta”, a spus Nastase.

De parca divortul si scandalurile cu Ilie Nastase nu ar fi fost de ajuns, Brigitte se mai confrunta cu o problema in familia ei. Mai precis, mama acesteia, Sanda Szeifert, se confrunta cu grave probleme de sanatate, dupa ce medicii i-au descoperit niste tumori in urma investigatiilor.

De frica, Brigitte a scos imediat bani buni din buzunar si a trimis-o la cei mai tari profesionisti, pentru analize amanuntite. Deocamdata, femeia este sub tratament, iar fiicele ei, Cristina si Brigitte, se roaga ca totul sa se termine cu bine.

A băgat divort de ziua ei

In 2013, nunta dintre Ilie si Brigitte Nastase a fost declarata evenimentul anului. Iata ca acum au parte de divortul anului. Dupa lungi amenintari, bruneta si-a facut curaj si a intentat divort chiar de ziua ei, mai precis pe 7 februarie, cand implinea 41 de ani. Decizia a survenit dupa un incident neplacut, provocat de fostul ei sot, Ovidiu Torj.

”Ceea ce s-a intamplat la Timisoara a pus capac la tot. Duminica am luat masa la un restaurant chinezesc, impreuna cu mama, sora mea si cateva prietene. S-au intamplat niste lucruri extrem de urate acolo. Fostul meu sot a venit la masa si nu va pot descrie ce s-a intamplat. A fost un scandal urat. Cert este ca mamei mele i s-a facut rau de la inima, era sa faca infarct. Am aflat ca el si Ilie tin legatura de vreo sase luni. Ilie este manipulat de el”, a povestit atunci, extrem de mahnita, Brigitte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri