Dan Negru a postat un mesaj după moartea lui Andrei Gheorghe, iar tonul acestuia este așa cum ne-am fi așteptat, foarte dur. Dan Negru critică breasla din care face parte pentru reacțiile ”ipocrite” la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe. ”E ipocrita și mizerabila breasla mea! Il omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”! Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenișan, trist, doborât și dat afara din breasla dar după moartea lui, aceeași breasla îl punea pe prima pagina. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR și apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabila și ipocrita breasla!”, a scris Dan Negru pe Facebook, marți.

Ceva mai devreme Dan Negru postase un alt mesaj, în care relata cum îl invita, fără succes, pe Andrei Gheorghe la emisiunea sa.

”“Nu fi bou! Nu ma mai chema!” asa mi-a refuzat ultima data Andrei Gheorghe invitația de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amandoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap sa vina invitat la “ Blonde” împreuna cu Vadim Tudor. Ma refuza mereu! Acolo, la Chișinău, când voia sa nu pricep ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sarbu l-a susținut public. Cool, cu energie și lumina, fără gânduri negre”, a scris Dan Negru.

1 Vizualizări

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =