Caută
Close this search box.

Dăncilă, declaraţie hazlie: Foştii preşedinţi ai PSD n-au fost invitaţi la congres dintr-o scăpare

Viorica Dăncilă, face din nou declaraţii pe care, elegant, le putem numi ciudate, dar şi ilare. Ea spune că a fost „scăpare” faptul că de la Congresul PSD de sămbătă, în care a fost aleasă preşedinte executiv al partidului, au lipsit foştii preşedinţi ai PSD.

Sursa foto: Cotidianul

În opinia premierului Viorica Dăncilă, reprezintă o „scăpare” faptul că de la congresul PSD au lipsit foştii preşedinţi de partid, conform Agerpres : „Cred că a fost o scăpare. Am toată aprecierea pentru foştii preşedinţi ai partidului, a fost o scăpare acest lucru. (…) Nu puteam eu să fac invitaţii”,

Dăncilă, de sîmbătă preşedintele executiv al PSD, consideră că această funcţie este compatibilă cu cea de prim-ministru pe care o deţine.

Prezentă luni la prima şedinţă informală a conducerii Partidului Social Democrat, aleasă la congresul din 10 martie, Viorica Dăncilă a reafirmat că ceea ce a făcut-o să se răzgândească şi să candideze pentru funcţia de preşedinte executiv a fost susţinerea Organizaţiei de Bucureşti, „foarte multe telefoane din teritoriu”, precum şi susţinerea „multor cetăţeni care au apreciat că această funcţie va fi o legătură foarte strânsă între Guvern şi partid”.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri