Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, la Antena3, că dacă i-ar propune, ar fi naşa de cununie a lui Liviu Dragnea, liderului PSD.

În opinia lui Dăncilă cu iubita lui dragnea, care este ”o fată deosebită”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă ar vrea, în cazul în care Liviu Dragnea i-ar propune, să le fie naşă de cununie acestuia şi iubitei sale, Irina Alexandra Tănase. Dăncilă a răspuns afirmativ: ”Sigur că da. De ce aş spune nu?”, transmite News.ro.

Ea a adăugat că i se pare ”un act de normalitate” faptul că iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Premierul a mai spus că peste tot în ţară acestea sunt lucruri care ţin de normalitate.

”La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a continuat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea, 55 de ani, are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu ar reprezintă un obstacol pentru ei. Într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.

Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că nu astăzi, deoarece are partidul în suflet.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

51 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Istoria este plina de exemple urate, rezultate din relatia dintre un bou batran si o iapa tanara, care necheaza zi si noapte…Ma mir ca Ali-Baba nu a invatat nimic de la taratzeanu,dar asa este cand ai bani nemunciti, te miri pe ce sa-i cheltui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =