Caută
Close this search box.

Dăncilă vrea să-l cunune pe Dragnea cu iubita sa, mai tânără cu 30 de ani

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, la Antena3, că dacă i-ar propune, ar fi naşa de cununie a lui Liviu Dragnea, liderului PSD.

În opinia lui Dăncilă cu iubita lui dragnea, care este ”o fată deosebită”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă ar vrea, în cazul în care Liviu Dragnea i-ar propune, să le fie naşă de cununie acestuia şi iubitei sale, Irina Alexandra Tănase. Dăncilă a răspuns afirmativ: ”Sigur că da. De ce aş spune nu?”, transmite News.ro.

Ea a adăugat că i se pare ”un act de normalitate” faptul că iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Premierul a mai spus că peste tot în ţară acestea sunt lucruri care ţin de normalitate.

”La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a continuat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea, 55 de ani, are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu ar reprezintă un obstacol pentru ei. Într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.

Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că nu astăzi, deoarece are partidul în suflet.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Un răspuns

  1. Istoria este plina de exemple urate, rezultate din relatia dintre un bou batran si o iapa tanara, care necheaza zi si noapte…Ma mir ca Ali-Baba nu a invatat nimic de la taratzeanu,dar asa este cand ai bani nemunciti, te miri pe ce sa-i cheltui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri