Caută
Close this search box.

Di Caprio și Brad Pitt, vedetele următorului film făcut de Quentin Tarantino VIDEO

Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, două dmari staruri de la Hollywood, vor face echipă pentru următorul proiect al lui Quentin Tarantino, un film a cărui acţiune se desfăşoară în 1969, în perioada crimelor lui Charles Manson, relatează Reuters.

https://www.youtube.com/watch?v=gieR49ELjqc

Studiourile de film Sony Pictures, citate de Agerpres, au anunţat miercuri că filmul a primit numele „Once Upon a Time in Hollywood” şi că DiCaprio va juca rolul fostului star al unui serial western, în timp ce Pitt îl va întruchipa pe cascadorul care l-a dublat o mare parte din carieră pe actorul din film.

Tate, actriţa însărcinată căsătorită cu Roman Polanski, a fost ucisă în 1969 de adepţi ai lui Charles Manson, unul dintre cei mai notorii criminali americani. Manson a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 83 de ani, în timp ce executa o sentinţă de condamnare pe viaţă.

Filmul va fi lansat pe 9 august 2019, exact la 50 de ani după ce Tate şi patru prieteni au fost înjunghiaţi sau împuşcaţi mortal.

Tarantino a declarat că a lucrat la scenariu timp de cinci ani şi că a trăit în zona Los Angeles mare parte a vieţii sale, „inclusiv în 1969, când aveam şapte ani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri