Caută
Close this search box.

DNA Ploiești, din nou în vizor. Ana Maria Pătru, fosta șefă AEP, amenință cu înregistrări

Fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, AEP, Ana Maria Pătru, a afirmat, vineri, că deține înregistrări cu privire la șeful DNA Ploiești, Lucian Onea. Ana Maria Pătru a mai declarat că a fost hărțuită de procurorul Onea.

„Am și eu înregistrări vis a vis de cauzele mele. Întrebați-l pe domnul Onea, dacă am fost fetișul lui. Sigur s-a întâmplat ceva, dar nu știu să vă spun. (…)  O să vină vremea să discutăm mai mult pe subiectul acesta”, a spus Pătru, la sediul Curții de Apel.

DNA Ploieşti a început urmărirea penală a fostului preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente Ana Maria Pătru, după ce solicitarea acesteia de recuzare a celor doi procurori de caz a fost respinsă de CSM.

Ana-Maria Pătru, la data faptelor președinte al Autorității Electorale Permanente, este sub urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, spălare a banilor și inducerea în eroare a organelor judiciare.

În perioada aprilie-mai 2013, Pătru Ana Maria ar fi pretins de la reprezentanții unei firme de software suma de 1 milion de euro, lăsând să se creadă că are influență asupra directorului unei instituții publice cu atribuții de control și a promis că-l va determina să soluționeze în mod favorabil o investigație care privea firma de de software.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri